Publicerad den Lämna en kommentar

Monday-mode!

Måndagar är typ min favoritdag på veckan, har alltid lite känslan av att man kan börja om då om man haft en tråkig vecka innan.
Sen att jag sedan i juni jobbat med detta företaget på måndagar gör ju inte det tråkigare direkt! Nu är jag dock föräldraledig på måndagar också och det blir mest jobb på helgerna, för att det är kul.

I lördags jobbade jag hela dagen med bettutprovningar, alltid lika spännande att se och höra ryttarens tankar om skillnaden. Jag kan återigen konstatera att alla bett gör någon typ av förändring på hästens beteende eller till och med rörelsemönster. Därför är det så lyxigt att kunna erbjuda mina kunder att få hjälp att prova ut, hyra vid behov och känna efter innan köp.
Kommer att göra ett inlägg med vilka bett jag har hemma för utprovning och vilka storlekar ni kan välja mellan om man vill hyra. Är också sugen på att ta hem lite nya varianter för att komplettera lite mer, har ni önskemål så säg gärna till!

I helgen har beställningar på schabrak rullat in på löpande band, inte konstigt när de finaste och bästa schabraket är på SUPER-REA! In och kika så du inte missar! Finns även lite annat till superpris, för snart börjar vårens nyheter rulla in, YAY!

Hoppas att ni får en härlig vecka, vi hörs och ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *