Publicerad den Lämna en kommentar

Källquist Equestrian

Presentation och mina tankar bakom samtliga produkter jag säljer och företag jag jobbar med.

Källquist är ett av de första företagen som jag blev återförsäljare för.

De har flera olika märken i sitt sortiment: Lippo, Pessoa, Knights, PDS, Horse Life, Protector och Lamicell.

Med sina olika märken är de breda i sitt sortiment vilket gör att jag kan erbjuda er produkter från topp till tå på både häst och ryttare. Så bra! Alla produkter i deras stortiment går att köpa via idarahm.se, finns det inte på hemsidan så skicka ett meddelande.

Varför har idarahm.se valt att jobba med detta företaget?

För mig är hållbarhet alltid viktigt, här kan du köpa produkter av riktigt bra kvalitet för rimliga priser. Alla produkter jag har testat är väldigt prisvärda jämfört med andra på marknaden! Dessutom ligger deras kontor & lager bara 15minuter ifrån mig, vilket ger er möjlighet till kort leveranstid. Personalen är dessutom fantastisk och väldigt snabb och jag brukar kunna hämta mina leveranser senast dagen efter jag beställt, det kallar jag LYX!

Upplever också att de utvecklar produkterna på ett grymt sätt som gör att de alltid är rätt i tiden, förbättrar och gör om när det behövs. Mycket har hänt på de åren jag varit återförsäljare, älskar företag som tänker framåt!

Jag är glad och tacksam att jag får möjligheten att jobba med en grossist som är lokal, närhet är viktigt för mig och för vår miljö.

Har ni några frågor om produkterna eller mina tankar, tveka inte att kontakta mig på info@idarahm.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *