Publicerad den Lämna en kommentar

Fredag och äntligen kom snön!

Ojojoj vilken energihöjare lite snö kan vara, jag har blivit så motiverad och taggad till jobb och livet överlag de sista veckorna! Dock slits jag fram och tillbaka att jag inte kan köra på i fullfart med växande mage och bebis som kommer ta över min tid och att jag bara vill köra på och satsa på mina företag och er. Men det kommer antagligen landa lite mitt i mellan.

Jag brukar ”tjuvjobba” lite varje morgon, Alea sover ofta längre än mig och jag älskar mina morgonar innan familjen vaknar. Men just idag var hon uppe tidigt och jag sitter och jobbar lite nu istället. Har lagt upp några nyheter och riktigt bra REA på webbshoppen, in och kika!

Snöig bild från våran morgonpromenad, apan Koko är alltid med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *