Publicerad den Lämna en kommentar

Att växa upp med djur

Jag själv har växt upp med djur, hästar fick jag fick tjata mig till och fick min första egna ponny när jag var 9år. Alea däremot var i stallet första gången när hon var fyra dagar och det är hennes vardag att vara med oss där.

Nu är vårat problem att hon rymmer ut ur stallet och går till hästarna vid hagarna. Inte riktigt barn storlek på mina hästar tyvärr! Haha. Idag fick vi bråka lite efter att ha lunchfodrat och hon ville vara kvar ute i snöblasket med hästarna. Min lilla hästtjej!

Har dock lovat mig själv och Jimmy att inte skaffa någon häst till A innan hon själv ber om det och visar intresse, men vi får se hur det går med det. Haha 😉

Själv sitter jag just nu i karantän och väntar på provsvar på Covid test, jobbigt eftersom jag är gravid och svävar någonstans mellan riskgrupp och inte. Hoppas att jag inte blir sämre än jag är och att resten av familjen klarar sig från vad det nu är jag fått.

Ta hand om er där ute i världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *