Publicerad den Lämna en kommentar

Nya hinkar och isolering

Att jobba några månader och skola in A på föris mellan mina två föräldraledigheter trodde vi skulle vara enkelt.

Att skola in gick bra, att jobba går bra, men att hålla oss två friska går sådär.. Jag och A går om varandra med förkylningar. Hon har snart varit förkyld en vecka och nu är det alltså min tur, igen. Bokat provtagning imorgon, vi fick även reda på i veckan att personal på förskolan testat positivt för covid-19 så känns extra viktigt att testa mig och att inte träffa någon.

Men till lite roligare!

Vi har skaffat lite nya hinkar. Eller tunnor kanske det heter? Vi trivs väldigt bra med dessa i lite mjukare plast och med handtag på, plus att hästarna faktiskt dricker mer ur dom färgglada är de svarta vi haft tidigare.

Vi har största storleken på 65l (189kr) som vattentunnor och minsta på 14l (59kr) som foderkrubbor. Finns även mellanstorlek på 40l (129kr). Färger svart, cerise, limegrön och blå. Ligger uppe på webbshoppen snart.

Hink Flexibel från Källquist

Tidigare körde jag med väldigt diskreta färger i stallet, men har på senare tid tyckt att det är roligare med färg. Kanske sen jag blev mamma och märkt hur glad och stimulerad man blir av glada färger istället för att allt är i gråskala. Därför har vi till och med gett våra hästar varsin färg.

Mitwitz har rosa 💗🌸💖🎀

Elouise har blå 💙🦋🫐🐬

Zaphire har grön 💚🍀🐸🦖

Använder ni något system för ordning och reda i stallet? Färger eller något annat att organisera med? Tell me!

Nu väntar sängen här, godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *