Publicerad den Lämna en kommentar

Mars är här!

Tiden springer iväg i samma takt som min mage växer. Jag trappar ner på jobb och trappar upp på förberedelser inför lillans ankomst, det mesta har vi redan men vi behöver skaffa oss en syskonvagn. Barnvagnar för oss är en riktig djungel, mest för att vi inte har något större intresse för ”barnsaker” i allmänhet utan vi vill bara ha något som fungerar med våran livsstil. Ska vara lätt att ta med, men samtidigt rejäl och klara av terräng och såklart, stallmiljö. Så har ni tips tar jag gärna emot! Tänker att många av mina kunder har samma känsla för sadeldjungeln som jag har för barnvagnsträsket.. haha!

Är så gott som fullbokad fram tills jag behöver hålla mig längre och längre ifrån människor pga covid-19.. Var ganska säker på när jag blev gravid att detta tråkiga skulle vara över tills jag skulle föda barn, det kommer det ju tyvärr inte vara. Men om allt går som det ska och vi mår bra så kommer jag kunna erbjuda åtminstone bettutprovningar ganska snart igen. Och jag finns ju alltid tillgänglig på meddelanden eller mejl och kan hjälpa er med rådgivning!

Jag älskar ju att vara en del av era team och det är just det som tar mig framåt hela tiden! Ni <3

För omväxlings skull får ni två bilder på mig (!!) i min nya mössa från Fager.

Vill du beställa en likadan så skicka ett meddelande eller mejla info@idarahm.se.

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *