Publicerad den Lämna en kommentar

Fager Bits

Presentation och mina tankar bakom samtliga produkter jag säljer och företag jag jobbar med.

Fager är ett företag jag började jobba med hösten 2020. De är väl kända för sitt nytänkande inom bett!

Samtliga produkter går att köpa via idarahm.se.

Varför har idarahm.se valt att jobba med detta företaget?

Jag har länge känt att det saknas kunskap och kompetens kring just hästens bett. När jag började se mig omkring var Fager ett självklart alternativ att jobba med. Nytänk, forskning och ständig utveckling för hästens och ekipagets bästa. Det är Fager!

Fager har sin bas i Skåne och är ett svenskt företag, vilket är viktigt för mig. Att gynna våran bransch på nära håll.

Servicen och hjälpen från kontoret är alltid snabb även leveransen till er kunder är över förväntan, lyx enligt mig!

Jag lär mig fortfarande gällande betten, och kommer alltid att göra. Men vad jag lärt mig är att ett bett gör SÅ mycket större skillnad än vad jag någonsin kunde tro. Testar vi 5 olika bett kommer hästen att kännas och se ut på olika sätt. Ibland till det bättre och ibland till det sämre, men hittills alltid skillnad. Häftigt, eller hur? Jag har även åkt med min fantastiska veterinär Jeanette på Neovet för att lära mig mer om hästens mun och tänder.

Jag är glad och stolt över att få vara utprovare och återförsäljare av Fager Bits och är väldigt taggad på vad framtiden har att erbjuda inom detta området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *